International Cheese Awards 2017

Klaverkaas wint grote prijzen bij de International Cheese Awards!

Het Winkelse Klaver Kaas heeft met 5 inzendigen prijzen behaald op de belangrijkste Europese kaasbeurs (International Cheese Awards) in het Engelse Nantwich.
Tweemaal goud, twee maal zilver en eenmaal bros in vijf verschillende categorieën. De kazen werden door de jury, bestaande uit Engelse top kaasexperts uit de zuivelhandel, tot lekkerste bestempeld.

De International Cheese Awards worden sinds 1897 uitgereikt in het Engelse Nantwich. De kaasbeurs trekt inzenders uit de hele wereld. In totaal deden vijfduizend inzendingen mee verdeeld over 260 categorieën. Al deze kazen werden ingezonden door kaasmakers uit zeventig verschillende landen.

De prijzen

Goud
Klaver Kaas Roem
Klaver Kaas Schapenkaas

Zilver
Klaver Kaas Geit Fenegriek
Klaver Kaas geit Sikkepit

Brons
Klaver Kaas Roem

International Cheese Awards 2017

 

Onze kaasmakerij

De melk voor Klaver kazen wordt uiterst zorgvuldig geselecteerd. Alleen de melk die voldoet aan de hedendaagse strenge eisen wordt in de eigen kaasmakerij (kaasmakerij aan de Zandwilg nr 16 in Winkel) tot zuivelproduct verwerkt. Bovendien werkt Klaver Kaas met betrouwbare en vaste leveranciers. De productie van de kazen geschiedt volgens de normen van deze tijd. Het persen, het kruiden en het koelen gebeurt met de modernste technieken.

Ons assortiment

Alle smaken Klaver Kaas zijn heerlijke kazen die overal voor gebruikt kunnen worden. Lekker op brood, uit het vuistje, bij een omelet, door de salade, over de pasta, op een pizza, als kaasfondue, in quiches, op pannenkoeken, over de soep… Kortom, zeer gemakkelijk te verwerken in recepten en vooral onmisbaar op iedere kaasplank!

Aan iedere Klaver Kaas voegen wij een eigentijdse kruidenmelange toe. Experimenteren met nieuwe en spannende smaken blijft een uitdaging! Probeer de diverse smaken Klaver Kaas ook eens uit in uw eigen recepten en wordt verrast door het heerlijke resultaat.

Diervriendelijk: vegetarisch stremsel

De speciale kruiden melanges blijven natuurlijk het geheim van de familie Klaver. Wat niet geheim is is het gebruik van vegetarisch stremsel. Klaver Kaas is dus ook geschikt voor vegetariers. Klaver kazen worden vervaardigd uit eigen verse koe- en geitenmelk vanuit de eigen veehouderijen.

Bekijk het volledige kaasassortiment van Klaver Kaas