Aan de kaas zult u het niet merken, aan de service des te meer. De kaasmakers van kaasmakerij Klaverkaas betrokken in oktober 2001 een nieuwe kaasfabriek. De karakteristieke stolpboerderij werd ingeruild voor deze moderne kaasfabriek in Winkel, Noord-Holland.

De nieuwe kaasmakerij biedt de smaakmakers van kaasmakerij Klaverkaas meer mogelijkheden. Snellere levertijden, een breder aanbod en een grotere productiecapaciteit. De kwaliteit van jarenlange ervaring met de mogelijkheden van de moderne tijd.

Machinelijn
Machines zijn samen met Scherjon Dairy Equipment ontwikkeld. Zo wordt er met moderne machines toch een ambachtelijk product geproduceerd.

Proces
Het proces van het kaasmaken wordt computer gestuurd. Zodat er een zo constant mogelijke kaas geproduceerd wordt en de traceerbaarheid gewaarborgd is.

Pakhuis
In 2006 heeft kaasmakerij Klaverkaas een modern pakhuis in gebruik genomen, waardoor de rijping van de kaas nog beter tot zijn recht komt. Het pakhuis heeft aparte ruimtes waar de kazen geplastificeerd, gebanderold en geëtiketteerd kunnen worden.

kaasfabriek